Beautysalon Wilma

Casmara Masker

Het Spaanse cosmeticahuis Casmara ontwikkelt al vele jaren hoogwaardige producten op het gebied van huidverzorging. De producten worden wereldwijd in inmiddels 44 landen verkocht. Het bedrijf beschikt over een eigen laboratorium, waardoor ze zelf kunnen zorgen voor de productie en distributie van deze hoogwaardige cosmeticalijn. De unieke alginaatmaskers vormen de kern van het assortiment, maar ook bijzondere behandelingen, ampullen en de speciale AddictiO2-lijn worden zeer succesvol door veel salons in Nederland gebruikt.

Voordelen van Casmara

Casmara biedt oplossingen voor ieder huidtype. Van anti-aging tot aan een droge huid, van acne tot een door zon beschadigde huid. Je kunt dus eenvoudig een doelgerichte behandeling of MasKer vinden voor ieder specifiek huidprobleem. Een ander voordeel van deze lijn is dat het met ieder merk gecombineerd kan worden. De resultaten zijn spectaculair en ook voor de klant direct voel -en zichtbaar!

Reaffirming Mask

Verslapte, onzuivere en vette huid. Dit straffende masker is gemaakt van actieve houtskool, dat het vermogen heeft vrijkomende onzuiverheden en afvalstoffen te absorberen. Werkt ontgiffend en hydraterend.

Green Mask

Na een acne behandeling / rode huid. Bevat o.a. chlorofyl wat een actieve zuurstofverrijking geeft, verzachtend werkt en wondjes sneller doet genezen. Werkt verstvigend en revitaliserend.

Vitamin Vegetabne Mask

Oudere, door de zon beschadigde en verwaarloosde huid. Het bevat natuurlijk gestabiliseerd vitamine C, afkomstig van sinaasappels en dille. Verbetert de synthese van collageen, elasticiteit en de vochtigheidsgraad.

Sensitive Mask

Gevoelige, allergische, en couperose huid. Vitaminen A, B en E voeden, herstellen en ontspannen de huid. Dit masker werkt ontspannend, verzachtend en voedend.

Green Tea Mask

Oudere, zonbeschadigde & vermoeide huid Een masker op basis van zeewier en groene thee bladeren welke een 100 maal sterkere antioxiderende werking hebben dan Vitamine C. Door toevoe-ging van het ingredient betacaroteen biedt het de huid zonbescherming.

Nova Mask

Droge en vochtarme huid. Het herstelt de vochtbalans door een hoge capaciteit aan hydraterende bestanddelen. Door de verfrissende werking goed te gebruiken bij reactie na massage of na uitreinigen.

Rgnerin Mask

Masker met botox effect. Dit masker bestaat o.a. uit lijnzaad, dat desinfecterende werking heeft, waardoor het ook goed is te gebruiken na een peeling, microdermabrasie etc. Aloe zorgt voor celvernieuwing heeft een kalmerend effect.

Re6teNse Mask

Elk huidtype, m.n. de verslapte huid. Dit masker werkt dankzij de ingredinten als een antioxidant op de huid en heeft verstevigende en verzachtende eigenschappen. De Vitamine C in kiwi speelt een essentile rol in de synthese van collageen en geeft het masker een verstevigend effect.

Bi-Phase Soya Mask

Tweedelig Masker voor de oudere huid en de gevoeLige kwetsbare huid rond de ogen.Het oogmasker zorgt voor minder vochtophoping, is vaatbeschermend, verzachtend en heeft antioxidant eigenschappen. Het witte masker is verrijkt met Soja zaden die eiwitten bevatten, enzymen en vitaminen die de elasticiteit doen toenemen