Beautysalon Wilma

Jan Marini

Innovatief – Resultaat – Commitment.

Over Jan Marini: Jan mag met recht de pionier in de professionele huidverzorgingsmarkt genoemd worden en het bedrijf heeft samenwerkingsverbanden met een aantal van ‘s werelds meest vooraanstaande artsen en onderzoekers om innovatieve klinisch gevalideerde producten op de markt te brengen.

Er is een voortdurende toewijding aan ontwikkelingen van huidverzorgingsproducten die meetbare resultaten leveren. JMSR producten en zijn, meerdere jaren achtereen, bekroonde Skin Care Management Systems worden wereldwijd gebruikt en vertrouwd door artsen en huidverzorging professionals om optimale resultaten voor hun patiënten en cliënten te waarborgen. Jan’s achtergrond en gerespecteerde status in de professionele huidverzorgingmarkt maken haar een veelgevraagd spreker, zoals op de Royal Society of Medicine in Londen, De American Academy of Dermatology, de vereniging van plastisch chirurgische Skin Care Specialisten en tal van andere evenementen. Skin Care Professionals en consumenten vertrouwen op de medisch goedgekeurde producten van Jan Marini Skin Research alsmede innovatieve producten voor geweldige huid. Haar producten hebben een antwoord op elk huidprobleem.

HET JM CONCEPT

Het betekent een nieuwe norm voor superieure resultaten, simpel, effectief en goed voor een lange termijn klant tevredenheid. Niet voor niets al 3 jaar op rij (2011, 2012, 2013 ) bekroond door “New Beauty” als Beste Skin-Care System.

Het geheim van de SCMS is de kracht van toepassing van belangrijke ingrediënt technologieën die elkaar versterken voor een oplossingsgerichte aanpak om alle (grote) huidproblemen aan te pakken.

5-STAPPEN SYSTEEM

JM heeft een uniek stappensysteem met synergetische 5 STAPPEN opbouw technologie wat we voor het gemak hebben onderverdeeld in 5 stappen:

* Stap 1 - reiniging
Diverse cleansers, voor het behandelen van elke huidconditie een aangepast product met als doel een snel resultaat naar een zachte, gladde en fijnere huidtextuur.

* Stap 2 – corrigeren (huidverjonging)
Actieve dynamische ingrediënten als Vit. C en DMAE complex richten zich op textuurproblemen en bieden een veelzijdige vernieuwing van de huid alsook de aanpak van pigmentproblemen en zonbeschadiging . Vitamine C en DMAE complex verbetert ook het aanzien van rimpels en huidstevigheid en zorgt voor een liftend en stralend effect.

* Stap 3 – corrigeren (huidvernieuwing)
Actieve dynamische ingrediënten richten zich op textuurproblemen en bieden veelzijdige vernieuwing van de huid, alsook de aanpak van pigmentproblemen en zonbeschadiging .

* Stap 4. Hydrateren
Veelzijdige oplossing reguleert het vochtgehalte en beschermt tegen ontstekingen en verbetert huidverjonging

* Stap 5 – Beschermen
Bescherming dankzij breed spectrum UV bescherming tegen schadelijke UV straling. Een ingekapseld microsponsjes systeem zorgt voor een zijdezacht, luchtig matte finish die niet zwaar of vettig

Oogproducten -
Producten voor het behandelen van fijne lijntjes tot aan donkere kringen rond de ogen.

Bodyproducten -
Voor een optimale verzorging van de lichaamshuid, ook weer afstembaar op de huidconditie / huidtype.