Beautysalon Wilma

Dermaroller

DERMAROLLER™ Therapie is een micro-chirurgische neeldling behandeling. Een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen-en elastinevezels, wat resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid.

Met de DERMAROLLER™ Therapie heeft u eindelijk een oplossing voor het daadwerkelijk behandelen van
- Littekens
- Hyperpigmentatie
- Striae
- Verslapte huid

De Collageen Inductie Therapie (CIT) die met de Dermaroller wordt gegeven biedt een duidelijke meerwaarde aan uw instituut wat betreft Huidverbetering. De resultaten overtreffen o.a. fraxel-laser behandelingen. Uw investering is laag en cliënten hebben snel resultaat wat de mond tot mond reclame sterk op gang zal brengen want wie heeft nu niet de wens van een mooie huid. Daarnaast bindt u uw klanten door een (half)jaarlijkse opfrisbehandeling.

Wat maakt de DERMAROLLER™ zo bijzonder?

De DERMAROLLER™ is in het bezit van een CE goedkeuring en ISO 13485
certificering voor medisch materiaal type I. Het ISO 13485 word enkel verkregen als keuze van materiaal (Zweeds ijsgekoeld staal) en steriliteit streng onderzocht, en goedgekeurd zijn. Belangrijk criterium hierbij is dat de diameter van de naaldjes tussen de 0.07 mm tot max. 0.1mm is. We spreken hier over echt chirurgische micro-needling. Grotere diameters en/of niet rechte naaldjes kunnen littekentjes achterlaten.

Teveel naaldjes echter, geven het effect van een fakirbed en geen enkel naaldje zal voldoende de huid penetreren of slechts heel oppervlakkig ofwel de behandelaar moet met hoge druk gaan werken wat weer kan resulteren in het afstompen van de naaldjes met alle risico’ s van dien.

Micro Needling wil zeggen: zonder grote druk, fijne microkanaaltjes en microwondjes veroorzaken, zonder het stratum corneum te schaden en op deze manier een natuurlijk herstelproces in te zetten. Micro Needling Therapy is een medisch gegeven, ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies

Dermaroller is tot stand gekomen na veelvoudige studies en het opvolgen van bepaalde fysische regels uit de natuurkunde. Hierdoor is de originele DERMAROLLER™ op dit moment als enig micro-needling systeem in Europa, opgenomen in het ISO 13485 bestand voor medisch materiaal en originele CE goedkeuring. ( Bij sommige fake rollers staat CE voor China Export )