Beautysalon Wilma

Welkom

Waarom freshMinerals

1. 100% zuivere mineralen. Bevatten geen conserveringsmiddelen, geurstoffen, olie, talk, vullers of binders die de poriën kunnen verstoppen.

2. Titanium en Zink zorgen voor een natuurlijke bescherming tegen de schadelijke invloeden van de zon (SPF 20-25). Door de toevoeging van vitamine E hebben de producten een EPF van 80. Vitamine E biedt bescherming tegen de vrije radicalen als gevolg van o.a. milieuvervuiling.

3. De toevoegingen van vitamines, die als sterke antioxidanten werken, zorgen er voor dat de huid verbetert en daardoor jeugdig blijft. De fijne lijntjes, rimpels, vlekjes en onregelmatigheden worden direct minder zichtbaar.

4. Variabele dekking. Breng in 1 keer aan voor een lichte dekking. Voor gebieden die meer nodig hebben breng je de foundation nogmaals aan of gebruik je de concealer.

5. De foundations voelen gewichtloos en heel natuurlijk aan. Je voelt en ziet niet dat je foundation op hebt en het laat geen vlekken achter op je kleding. De huid blijft ademen waardoor het bij iedere temperatuur probleemloos te dragen is.

6. Door toevoeging van Zinc Stearate zijn de foundations op een natuurlijke manier waterafstotend. Zelfs bij transpiratie of zwemmen blijft de foundation onberispelijk.

7. Ideaal voor mensen met huidproblemen en overgevoeligheid voor chemische stoffen. Perfecte dekking en gladde finish voor mensen met hyperpigmentatie rosacea of acne.

8. Handig in gebruik, thuis of onderweg, dankzij de toegevoegde spiegeltjes, kwastjes of poeder en kwast in één.

9. De oogverblindende luxe uitstraling van de diep rood/paarse metallic verpakking zorgt er voor dat het een sieraad is in je tas of op je make-up tafel.

10. Leverbaar in losse poeders, compact en uiteraard in diverse kleuren. Hierdoor is er altijd een foundation die precies bij jou past, qua kleur en vorm.

11. Kalmerende werking: titanium dioxide en zink oxide kalmeren de huid. Plastisch chirurgen en dermatologen adviseren minerale make-up bij patiënten die laserbehandelingen, peelings, microdermabrasie of plastische chirurgie hebben ondergaan.